Cosul tau

Test Rapid Covid 19 & Gripa A + B Safecare

Test Rapid Covid 19 & Gripa A + B Safecare
Nou
Test Rapid Covid 19 & Gripa A + B Safecare

Testul Rapid Antigen COMBO COVID-19 și Gripă A+B este un test certificat UE pentru uz profesional/casnic. Acest test rapid COMBO pentru detectarea COVID-19 și gripei A+B conține un kit de testare de unică folosință destinat detectării calitative a antigenului proteic nucleocapsid al antigenelor virale gripale A și B și a antigenului COVID-19 din probele de tampon nazal.


Acest test este destinat utilizării la domiciliu cu mostre de tampon nazal auto-colectate la persoane cu vârsta de peste 12 ani. Prelevarea probelor la persoanele cu vârsta sub 12 ani și peste 70 de ani trebuie făcută sub îndrumarea și asistența unui specialist.
Testul este destinat persoanelor simptomatice în termen de 7 zile de la debutul infecției sau persoanelor asimptomatice care au contact cu persoane care au fost diagnosticate pozitiv sau cu persoane suspectate de a fi infectate. Rezultatele pozitive indică prezența gripei și a SARS-CoV-2.

UȘOR DE UTILIZAT: colectarea simplă a probelor prin tamponare nazală.
RAPID: Rezultate in 15 minute.

Acest produs poartă marca CE-IVD pentru uz profesional și este în conformitate cu Directiva Europeană privind dispozitivele medicale de diagnostic in vitro (98/79/EC) pentru uz casnic.

Continut:

1x caseta de testare
1x tub de extracție cu tampon și vârf integrat
1x tampoane sterile de unică folosință
1x Instrucțiuni de utilizare
1x sac de gunoi

Plata Ramburs (doar cand primesti coletul la usa)

Livrare rapida (in maxim 24 de ore)

  • Disponibilitate: In stoc
15,99 Lei